Нацрада скасувала попередження каналу ART та радіо «Мейдан»

18 Квітня 2013
5773

Нацрада скасувала попередження каналу ART та радіо «Мейдан»

5773
Нацрада скасувала попередження каналу ART та  радіо «Мейдан»

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення скасувала попередження компанії ТОВ «Телевізійна компанія «АТЛАНТ-СВ» (телеканал ATR, радіо «Мейдан») на теле- і радіомовлення. Таке рішення прийняв регулятор на засіданні 17 квітня.

 

Компанія звернулась з відповідною заявою до регулятора, у відповідь Нацрада провела перевірку і виявила що попередні порушення усунуті.  Компанія привела свою діяльність у відповідність з  нормами програмної концепції.

 

Нагадаємо, у січні 2013 року Національна рада з питань телебачення та радіомовлення скасувала санкцію «попередження»   компанії ТОВ «Телевізійна компанія «АТЛАНТ-СВ», однак лише - на радіомовлення.  Щодо телемовлення, перевірка зафіксувала те, що компанія створила редакційну раду, провела мовлення у відповідність до законодавства про рекламу. Однак була виявлена невідповідність фактичного  мовлення з  нормами програмної концепції.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5773
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду