Портніков та Славінська з ТВі отримали відзнаку за сучасне розуміння «жіночого питання»

18 Квітня 2013
4716

Портніков та Славінська з ТВі отримали відзнаку за сучасне розуміння «жіночого питання»

4716
Портніков та Славінська з ТВі отримали  відзнаку за сучасне розуміння «жіночого питання»

Два журналісти каналу ТВі Віталій Портніков та Ірина Славінська увійшли в число переможців та отримали відзнаку «Гендерної рівності» у конкурсі, які провели   «Інформаційно-консультативний жіночий центр» та Міжнародний правозахисний центр «Ла Страда». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Переможцями конкурсу, який проводиться в Україні п'ятий рік, стають особи, чиї ініціативи, вчинки, а також процеси, дії, телепрограми та відеокліпи, дослідження сприяють утвердженню ґендерної рівності і трансформації суспільства з метою повної реалізації принципу рівних прав та можливостей жінок і чоловіків.

 

Віталій Портніков отримав відзнаку за программу «Політклуб», яка вийшла в ефірі ТВі 6 березня.  Випуск був присвячений проблемам ґендерної рівності. Ірина Славінська булла відзначена за колонку, яку вона надрукувала на сайті «Української правди», яка називалася «Жіночі права? Нє, не чув».

 

В повідомленні організаторів конкурсу зауважується, що обидва журналісти нагороджуються за «за спробу деконструкції «Свята квітів і весни», сприяння утвердженню ґендерної рівності та трансформації суспільства з метою повної реалізації принципу рівних прав і можливостей жінок і чоловіків».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4716
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду