detector.media
18.04.2013 11:46
Портніков та Славінська з ТВі отримали відзнаку за сучасне розуміння «жіночого питання»
Портніков та Славінська з ТВі отримали  відзнаку за сучасне розуміння «жіночого питання»

Два журналісти каналу ТВі Віталій Портніков та Ірина Славінська увійшли в число переможців та отримали відзнаку «Гендерної рівності» у конкурсі, які провели   «Інформаційно-консультативний жіночий центр» та Міжнародний правозахисний центр «Ла Страда». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Переможцями конкурсу, який проводиться в Україні п'ятий рік, стають особи, чиї ініціативи, вчинки, а також процеси, дії, телепрограми та відеокліпи, дослідження сприяють утвердженню ґендерної рівності і трансформації суспільства з метою повної реалізації принципу рівних прав та можливостей жінок і чоловіків.

 

Віталій Портніков отримав відзнаку за программу «Політклуб», яка вийшла в ефірі ТВі 6 березня.  Випуск був присвячений проблемам ґендерної рівності. Ірина Славінська булла відзначена за колонку, яку вона надрукувала на сайті «Української правди», яка називалася «Жіночі права? Нє, не чув».

 

В повідомленні організаторів конкурсу зауважується, що обидва журналісти нагороджуються за «за спробу деконструкції «Свята квітів і весни», сприяння утвердженню ґендерної рівності та трансформації суспільства з метою повної реалізації принципу рівних прав і можливостей жінок і чоловіків».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY