У членів Нацради не вистачило голосів для винесення попередження «Волі-кабель»

17 Квітня 2013
6943

У членів Нацради не вистачило голосів для винесення попередження «Волі-кабель»

6943
У членів Нацради не вистачило голосів для винесення попередження «Волі-кабель»

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення  на своєму засіданні 17 квітня розглянула результати позапланової перевірки  ТОВ «Воля-кабель», але не винесла компанії попередження.

 

Проектом рішення пропонувалось винести компанії попередження, оскільки перевірка регулятора зафіксувала відсутність переліку програм, які надаються абонентам, у договорах.

 

Як вже повідомляла «Детектор медіа», перевірка була зумовлена неодноразовими зверненнями громадянина Малишева.

 

Представник «Волі-кабель» під час засідання зазначив, що наразі у компанії триває судовий спір зі згаданим громадянином. Тому член Нацради Микола Фартушний зазначив, що прийнявши рішення про винесення  попередження, регулятор втручатиметься у господарську діяльність між компанією та абонентом. Відповідно він не голосував за винесення попередження.

 

Так само не проголосував за санкцію  і голова Нацради Володимир Манжосов. Таким чином у регулятора не вистачило голосів для прийняття рішення.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6943
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду