Співробітник столичного училища звинутивав журналіста «2+2» у побитті

29 Березня 2013
6009
29 Березня 2013
10:26

Співробітник столичного училища звинутивав журналіста «2+2» у побитті

6009
Співробітник столичного училища звинутивав журналіста «2+2» у побитті

Співробітник столичного училища, у якого 28 березня стався конфлікт з журналістом каналу «2+2», також заявив у міліцію про побиття. Про це «Детектор медіа» повідомила помічник керівника Подільського РУ міліціїї м. Києва Юлія Шевчук.

 

Працівника Київського вищого професійного училища швейного та перукарського мистецтва, якого журналіст каналу «2+2» Євген Агарков звинувачує у власному побитті, також подав заяву у міліцію і зараз перебуває у лікарні.

 

За словами пані Шевчук, співробітник училища заявив правоохоронцям, що йому завдані легкі тілесні ушкодження. Вона також зазначила, що наразі міліція допитала сторони конфлікту та свідків.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», 28 березня журналіст каналу «2+2» Євген Агарков заявив про те, що біля Київського професійного училища швейного та перукарського мистецтва під час зйомки бурульок на нього напав невідомий. Чоловік, який за словами журналіста є співробітником згаданого навчального закладу. Журналіст також звернувся з заявою у міліцію. На разі ведеться розслідування.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6009
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду