Міліція хоче від  ще одного журналіста «Дорожнього контролю» заставу у 25 тисяч гривень

Міліція хоче від ще одного журналіста «Дорожнього контролю» заставу у 25 тисяч гривень

20 Березня 2013
5688
20 Березня 2013
16:34

Міліція хоче від ще одного журналіста «Дорожнього контролю» заставу у 25 тисяч гривень

5688
Міліція хоче від  ще одного журналіста «Дорожнього контролю» заставу у 25 тисяч гривень
Міліція хоче від  ще одного журналіста «Дорожнього контролю» заставу у 25 тисяч гривень

19 березня слідчий Святошинського відділу міліції Анна Коваль звернулась до Святошинського суду  з вимогою про введення запобіжного заходу у вигляді застави 25 тис. грн щодо журналіста сайту «Дорожній контроль» Євгена Єрьоменка, якого підозрюють у хуліганстві. Про це «Детектор медіа» розказала адвокат журналіста Аліса Дорога.

 

Нагадаємо,  міліція проводить  досудове розслідування за кримінальним провадженням, відкритим за ч.2 ст. 296 Кримінального кодексу України «Хуліганство», що мало місце 26.11.2012 на вул. Зодчих, де відбувся конфлікт між журналістами «Дорожнього контролю» та охоронцями штрафмайданчика. У цій справі підозрюваним ще один журналіст видання -  Андрій Дзіндзя.

 

За  словами Аліси Дорогої, 19 березня слідчий Анна Коваль вручила Євгену  Єрьоменку  повідомлення про те, що він є підозрюваним у справі.

 

25 березня Святошинський районний суд розгляне  справу щодо введення запобіжного заходу у вигляді грошової застави проти пана Єрьоменка.  Сьогодні, 20 березня, засідання у справі було перенесено за клопотанням його адвоката. «Оскільки повістку про виклик на вказане судове засідання було отримано вчора близько шостої  години вечора і цього ж вечора було отримано повідомлення про підозру, то сьогодні мною було заявлене клопотання про перенесення засідання та надання матеріалів для ознайомлення всього кримінального провадження», - пояснює адвокат.

 

 Нагадаємо, у листопаді 2012 року між охороною штраф майданчика та журналістами «Дорожнього контролю» розпочалась бійка. Як вже повідомляла «Детектор медіа», сайт  «Дорожній контроль» заявив, що двадцятеро бандитів у цивільному побили  журналістів сайту Андрія Дзіндзю, Андрія Жуковеня та Євгена Єрьоменка. 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5688
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду