6 листопада – круглий стіл «Стоп цензурі!» щодо ситуації в УНІАН

2 Листопада 2012
8998
2 Листопада 2012
13:00

6 листопада – круглий стіл «Стоп цензурі!» щодо ситуації в УНІАН

8998
6 листопада – круглий стіл «Стоп цензурі!» щодо ситуації в УНІАН

6 листопада о 10.00 у приміщенні Національної спілки журналістів України (вул. Хрещатик, 27) відбудеться круглий стіл щодо ситуації з цензурою в інформаційному агентстві УНІАН.

 

Ініціатор круглого столу - громадський рух «Стоп цензурі!», за підтримки Комісії з журналістської етики, Інституту масової інформації, Національної спілки журналістів України, «Репортерів без кордонів», та інших медіа-організацій.

 

До участі запрошено: представників колективу і топ-менеджменту УНІАНу, медіа-експертів, представників журналістських організацій і ЗМІ, міжнародних представництв.

 

Модератор - Вікторія Сюмар, ІМІ.

 

В обговоренні також візьмуть участь: Володимир Мостовий, Андрій Куликов, Сергій Лещенко, Єгор Соболєв, Мустафа Найєм, Юрій Стець, Тетяна Котюжинська, Оксана Романюк та інші.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8998
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду