13 вересня - акція «Допоможіть знайти!» руху «Стоп цензурі!»

12 Вересня 2012
12102
12 Вересня 2012
17:42

13 вересня - акція «Допоможіть знайти!» руху «Стоп цензурі!»

12102
13 вересня - акція «Допоможіть знайти!» руху «Стоп цензурі!»

13 вересня о 12:00 біля центрального входу до Жовтневого палацу (вулІнститутська, 1) розпочнеться вулична акція «Допоможіть знайти!», ініційована громадським рухом «Стоп цензурі!».

 

На початку акції відомі журналісти проведуть прес-брифінг, під час якого оголосять розшук «невідомої особи», яка застосувала фізичну силу проти заступника редактора газети Kyiv Post Катерини Горчинської та головного редактора інтернет-видання «Українська правда» Олени Притулита під час відкриття Всесвітнього конгресу газетярів в Києві 3 вересня 2012 року.

 

Після брифінгу журналісти розклеять на центральних вулицях столиці оголошення про розшук цієї особи з її портретом та особливими прикметами.

 

Нагадаємо, офіційно акредитовані на Конгрес журналісти зафіксували на відео застосування фізичної сили проти своїх колег та визнання співробітниці Управління державної охорони (УДО) щодо того, що вона вилучила особисті речі (папери) у журналістки інтернет-видання «Детектор медіа» Тетяни Веремчук. У той же день, незважаючи на існуючі відео-докази, Управління Державної Охорони виступило з заявою, що акції журналістів на Всесвітньому Газетному Форумі перешкоджали невідомі приватні особи.

 

Контактна особа: Артем Соколенко, координатор прес-центру Громадського руху «Стоп цензурі!» - 050 440 46 08, censor.stop@gmail.com

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12102
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду