Ванникова Ірина

12 Жовтня 2006
10232

Ванникова Ірина

10232
Прес-секретар Президента України
Ванникова Ірина

29 вересня 2006 року Президент України Віктор Ющенко призначив Ірину Ванникову своїм прес-секретарем. Раніше з цієї посади звільнилась Ірина Геращенко, що була незмінним прес-секретарем Ющенка з 2001 року.

 

Ірина Валеріївна Ванникова народилася в Росії у м. Самара в 1976 році. Ще немовлям мама привезла в Україну, на "багаті села" – смт Калинівка, що на Васильківщині. Власне, там минуло дитинство, там закінчила загальноосвітню середню школу із золотою медаллю. Нині мешкає у Києві.
 
Має дві вищих освіти. 
 
У 2001 році закінчила Національний Університет "Києво-Могилянська Академія" із науковим ступенем - магістр філософії.
 
У 2002 році закінчила факультет кіно та телебачення Київського державного інституту театрального мистецтва ім. Карпенка-Карого. Спеціальність – кіно та Детектор медіа.
 
Професійну кар'єру почала у 1995 році в неурядовій організації "Інтерньюз - Україна" на посаді ведучої перших незалежних телевізійних новин "Вікна".
 
Працювала в якості кореспондента в телепроектах "Вікна-парламент", "32 жовтня" та інших телемарафонах. Була автором та ведучою телевізійного ток-шоу, що вироблялося спільно з проектом "Людина року".
 
Працювала прес-аташе в концерті Тараса Чубая "Світло і сповідь" та московського театру "Соврєменнік" під час їхніх гастролей в Україні.
 
Працювала  редактором телевізійної трансляції інавгурації Президента України Віктора Ющенка.

Була ведучою програми ТСН на каналі "1+1".

 Найголовніший проект життя – родина. Має двох доньок, заміжня.
 
Стажувалася у Сполучених Штатах за програмою USAID. Також проходила стажування на польському ТБ.

Інформація та фото з сайта каналу „1+1”.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10232
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду