«Інтер»: Фраза про СБУ з коментаря доповідача ПАРЄ випала з технічних причин

11 Жовтня 2010
24779

«Інтер»: Фраза про СБУ з коментаря доповідача ПАРЄ випала з технічних причин

24779
«Інтер»: Фраза про СБУ з коментаря доповідача ПАРЄ випала з технічних причин

«Абсолютно технічною помилкою» директор компанії «Національні інформаційні системи» (НІС) Лариса Горська пояснила те, що синхрон співдоповідача ПАРЄ по Україні, депутата естонського парламенту Майліс Репс вийшов в ефір «Подробностей» без фрази про необхідність реформування СБУ та прокуратури.

 

У коментарі інтернет-виданню «Дуся» Лариса Горська зазначила: «Йдеться про абсолютно технічну помилку». Вона додала: «Вчора (10 жовтня. - ТК) ця частина була у випуску "Подробиць тижня". Більше того у випуску, в якому вона випала, кореспондентка її озвучила в стендапі чи за кадром, я вже не пам`ятаю».

 

Як повідомляла ТК, 5 жовтня о 20-й годині у вечірньому випуску програми «Подробности» із сюжету кореспондентки Оксани Кундіренко про засідання ПАРЄ зникла фраза Майліс Репс про СБУ та прокуратуру. Матеріал стосувався дискусії у Раді Європи, зокрема, засідання щодо демократичних інституцій в Україні. У сюжеті стнхрон було подано таким чином:

 

Майлис Репс, докладчица ПАСЕ по Украине: «Мы приветствуем большое количество законодательных актов, которые уже приняты в Украине, например, пакет антикоррупционных мер. Но хотелось бы напомнить правительству и Верховной Раде, что много законов еще нужно принять».

 

В той же час на сайті «Подробности.ua» циату Майліс Репс було опубліковано у повній версії, включно із фразою «Хотим также призвать украинскую сторону реформировать слубжу безопасности и прокуратуру».

 

ТК намагалася отримати коментар прес-служби «Інтера» та самої Оксани Кундіренко, але це не вдалося.

 

За інформацією джерел ТК, сюжет Оксани Кундіренко монтувався у Брюсселі і до Києва був переданий із повним синхроном.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24779
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
scorpionsky
4965 дн. тому
ну конечно
павло
4966 дн. тому
от поцаки брехливі! ідіотів роБЛЯТЬ З НАС!!
Otar Dovzhenko
4966 дн. тому
а, ну так, так, звичайно, ніхто і не сумнівався гггг
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду