«Стоп цензурі!» спростовує інформацію про журналістський страйк 21 серпня

20 Серпня 2010
10157

«Стоп цензурі!» спростовує інформацію про журналістський страйк 21 серпня

10157
«Стоп цензурі!» спростовує інформацію про журналістський страйк 21 серпня

Громадський рух «Стоп цензурі!» спростовує інформацію про проведення журналістського страйку 21 серпня. «Інформація не відповідає дійсності», - зазначається в заяві руху, яку цитує «Українська правда».

 

Раніше рух виступив із заявою про те, що залишає за собою право закликати журналістів до загальнонаціонального страйку, але не називалася форма страйку і його дата.

 

Інформація про нібито запланований журналістський страйк 21 серпня почала з'являтись 20 серпня в другій половині дня з посиланням на міжнародну організацію «Репортери без кордонів», яка підтримала цей неіснуючий страйк.

 

Наразі «Стоп цензурі!» дізнається, яким чином неправдива інформація потрапила в повідомлення поважної правозахисної організації.

 

«Репортери без кордонів« також заявили, що планують взяти участь 26 серпня у слуханні, на якому суд винесе своє рішення по апеляції поданій 5 каналом і TBі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10157
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Артем Соколенко
5009 дн. тому
Більше того... На мою особисту думку це виглядає як провокація.
Вопрос
5010 дн. тому
Ребята, если Стоп цензуре - неформальное движение журналистов, то кто это опровергает или не опровергает? Какая-то часть движения решила бастовать, другая опровергает... Ну глупо же, господа. Есть координационный совет Стоп цензуре из почти трех десятков человек, вот он и должен принимать решения кворумом. А то что некий аноним рассылает заявления... ну то ерунда.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду