6 липня – експертний семінар щодо концентрації медіавласності

2 Липня 2010
12068

6 липня – експертний семінар щодо концентрації медіавласності

12068
6 липня – експертний семінар щодо концентрації медіавласності

У рамках спільного проекту Ради Європи та Європейського Союзу «Сприяння європейським стандартам в українському медійному середовищі» та Інституту медіа права 6 липня відбудеться експертний семінар на тему: «Концентрація медіа власності та її вплив на свободу та плюралізм засобів масової інформації».

 

Захід відбудеться 6 липня за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 14, готель «Хрещатик», конференц-зал «Володимирський» з 10:00 до 14:00. Початок реєстрації учасників о 9.30.

 

У роботі експертного семінару візьмуть участь пані Селін Крейг (заступник виконавчого директора та директор з політики регуляторного органу в галузі телерадіомовлення Ірландії), пані Лариса Мудрак (заступник голови Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення), пан Ад Ван Лун (експерт спільного Проекту ЄС та Ради Європи «Сприяння європейським стандартам в українському медійному середовищі»), пан Тарас Шевченко (директор Інституту медіа права), а також українські та іноземні медіаексперти, що дає нагоду безпосередньо обговорити дискусійні питання стосовно європейських стандартів щодо концентрації медіавласності та визначити ті аспекти українського законодавства, які потребують адаптації.

 

 Підтеми дискусії:

- цілі, перепони та ефективність у європейських підходах до регулювання медіавласності;

- медіавласність у електронних та друкованих ЗМІ: європейський досвід та стандарти;

- концентрація медіавласності - оцінка та моніторинг;

- концентрація медіавласності та її вплив на незалежність та плюралізм медіа в Україні.

 

Протягом Експертного семінару буде презентовано дослідження щодо засобів моніторингу та оцінки концентрації медіавласності в основу якого лягли кращі європейські стандарти у цій сфері.

 

До участі у семінарі запрошуються депутати Верховної Ради України, члени Національної Ради України з питань телебачення та радіомовлення, представники об'єднань мовників, медіаексперти та представники фахових громадських організацій.

 

Організатори просять повідомити про намір взяти участь у презентації, надіславши листа на  електронну адресу: info@medialaw.kiev.ua, або за телефоном 284-6164.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12068
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду