Сьогодні о 19:30 ТСН відновить свою роботу оновлено

25 Листопада 2004
6541
25 Листопада 2004
16:51

Сьогодні о 19:30 ТСН відновить свою роботу оновлено

6541
Перед вечірнім випуском новин колектив „Студії „1+1” зробить заяву до громадськості. ТСН відновлює свою роботу, колектив „Студії „1+1” закликав глядачів дивитися новини на каналі о 19:30.
Сьогодні о 19:30 ТСН відновить свою роботу оновлено
Перед вечірнім випуском новин колектив „Студії „1+1” зробить заяву до громадськості. Як уже повідомляла „Детектор медіа”, сьогодні зранку стало відомо, що учора керівника служби новин ТСН В’ячеслава Піховшека було відсторонено від впливу на новини, таку вимогу висунули журналісти ТСН.

Можливо, що В.Піховшек залишиться вести програму "Епіцентр" на каналі.

За коментарем „Детектор медіа” звернулася до ведучої ТСН ("Студія "1+1") Людмили Добровольської:

- Дивіться сьогодні ТСН о 19:30, -повідомила Людмила. До випуску новин планується оприлюднення заяви усієї "Студії "1+1" на чолі із Олександром Роднянським та Володимиром Оселедчиком. Ми висловимо нашу позицію, з поясненням того, як і на яких умовах ми виходимо в ефір. Наразі я можу лише сказати, що „1+1” відновлює мовлення у повному обсязі за новими засадами. Про це буде заявлено і задекларовано о 19:30.

"Детектор медіа" вітає колег з "1+1" з перемогою. Ми разом, нас багато...
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
„Детектор медіа”
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6541
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду