Екзит-пол, проведений за двома методиками, дав різні результати

31 Жовтня 2004
914

Екзит-пол, проведений за двома методиками, дав різні результати

914
Рівень досяжності становив 79% в анонімному анкетуванні і 75% в екзит-полі, проведеному за традиційною методикою. Екзит-пол здійснювався за двома методиками. Дві організації (центри “Соціс” і “Соціальний моніторинг”) проводили опитування методом особистого інтерв’ю, а дві інші організації (Київський міжнародний інститут соціології та Центр Разумкова) — методом анонімного анкетування, коли навіть інтерв’юер не знав відповідей респондента.
Екзит-пол, проведений за двома методиками, дав різні результати
Оскільки результати, отримані за різними методиками, відрізняються, і ці відмінності виходять за межі статистичної похибки, ми подаємо окремо дані за опитуванням анонімного анкетування (Київський міжнародний інститут соціології та Центр Разумкова) та за звичайною методологією особистого інтерв’ювання (центри “Соціс”, “Соціальний моніторинг”).

Рівень досяжності становив 79% в анонімному анкетуванні і 75% в екзит-полі, проведеному за традиційною методикою.

Остаточні результати опитування екзит-пол, здійснені за звичайною методологією особистого інтерв’ювання (центри “Соціс”, “Соціальний моніторинг”):

З повними даними можна ознайомитися тут.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
914
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду