Зараз у "Телекритиці" відбувається чат-конференція за участю Сергія Тігіпка

24 Вересня 2004
731
24 Вересня 2004
11:40

Зараз у "Телекритиці" відбувається чат-конференція за участю Сергія Тігіпка

731
Чат-конференцію буде проведено у рамках спільного медіа-проекту „Детектор медіа”, Українського незалежного центру політичних досліджень та газети „Україна молода”. У п’ятницю, 24 вересня, з 16:00 до 17:30 в "Телекритиці" відбувається чат-конференція за участю Сергія Тігіпка, керівника Центрального виборчого штабу кандидата у Президенти України Віктора Януковича.
Зараз у "Телекритиці" відбувається чат-конференція за участю Сергія Тігіпка
Чат-конференція проводиться у рамках спільного медіа-проекту „Детектор медіа”, Українського незалежного центру політичних досліджень та газети „Україна молода” - „Організація громадянського суспільства на шляху до відкритості інформації: спільна стратегія”.

Сергiй Леонідович Тігіпко - керівник Центрального виборчого штабу кандидата у Президенти України Віктора Януковича - народився 13 лютого 1960 р. в с. Драгонешти Лазовського р-ну, у Молдові.

Кандидат економічних наук (тема дисертації - "Формування і державне регулювання системи комерційних банків України"). Автор монографії "Банківські реформи в країнах Східної Європи і Росії".

Голова Національного банку України, голова політичної партії "Трудова Україна".

1982 р. закінчив Дніпропетровський металургійний інститут. Працював секретарем комітету комсомолу, завідувачем відділу і заступником директора з навчально-виховної роботи Дніпропетровського механіко-металургійного технікуму; з 1986 р. - завідувач відділу пропаганди та агітації ОК ЛКСМУ.

Із серпня 1989 по жовтень 1991 р. - перший секретар Дніпропетровського ОК ЛКСМУ.

З жовтня 1991 по лютий 1992 р. - заступник голови правління комерційного банку "Дніпро".

З березня 1992 по липень 1997 р. - голова правління комерційного банку "Приватбанк".

4 липня 1997 р. Указом Президента України С. Л. Тігіпко призначений віце-прем'єр-міністром України з питань економіки.

З грудня 1999 р. - міністр економіки України. Пішов у відставку з посади в уряді Віктора Ющенка у зв’язку з обранням народним депутатом 25 червня 2000 р. від Павлоградського виборчого округу N 36.

18 листопада 2000 р. на позачерговому з'їзді партії "Трудова Україна" С. Л. Тігіпка одностайно було обрано головою партії "Трудова Україна".

На парламентських виборах у березні 2002 року партія "Трудова Україна" ввійшла в блок "За єдину Україну!". Тігіпко зайняв 7 місце в списку блоку "ЗаЄду!" у багатомандатному загальнодержавному окрузі, набравши 12,05% голосів виборців.

У парламенті четвертого скликання С.Тігіпко очолював депутатську фракцію політичних партій Промисловців і підприємців України та "Трудова Україна". 17 грудня 2002 року обраний на посаду голови НБУ. Зараз знаходиться у відпустці у зв’язку з тим, що очолив Центральний виборчий штаб кандидата у Президенти України Віктора Януковича.

Фото Українських новин.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
"Детектор медіа"
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
731
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду