Випускники «Інтера»

22 Жовтня 2007
19004

Випускники «Інтера»

19004
Випускники «Інтера»
Від цього року телеканал «Інтер» святкуватиме день народження двічі. Перше святкування «всіх, хто вважає себе інтерівцями» організували Максим Равреба (на «Інтері» - керівник ранкових новин, тепер – заступник шеф-редактора інформаційного агентства «ІнтерМедіа Консалтинг»), Марина Сорока (на «Інтері» - парламентський кореспондент, нині – прес-секретар Юлії Тимошенко) та інші колишні працівники Інформаційно-аналітичної служби. А от офіційна частина – для тих, хто працює на «Інтері» зараз - відбудеться 29 жовтня в палаці «Україна».
 
Хоча на святкування в «Дубки» 20 жовтня (як правило, День Народження каналу святкувався саме в цей день) запрошували всіх «і тодішніх, і теперішніх», але нікого з нового менеджменту в залі ми не побачили. Атмосфера – вечір-зустріч випускників без директора школи й офіційних представників райвно. Розмови – здебільшого сімейні, головне запитання, яке ставили одне одному присутні, – «Де ти зараз?»
 
 
 
Колишні колеги відкриті одне до одного :)
 
«Я прийшов на «Інтер» у 1996 році й у цьому ж році в мене народилася дочка. Це була перша дитина на каналі. Це в мене був такий важливий рік мого життя», - розповідає Андрій Журавель, режисер ефіру. В минулому. З «Інтера» він пішов на «Перший діловий», тепер на телебаченні більше не працює.
 
 
Анастасія Образцова («Перший громадський канал України»)
 
Тема дітей для «Інтера» теж дуже важлива – тому що це «наші діти»: спеціально до вечірки змонтували фільм про дітей «Інтера» і що вони думають про своїх батьків та їхню роботу. Але насправді всім було просто цікаво дивитися, хто на кого схожий, і смішно слухати дитячі розмірковування про щасливе доросле життя на роботі.
 
 
Сценарист і режисер Марк Гресь із генпродюсером каналу UBC Світланою Колядою
 
Промов не було, зате були тости. Олексій Мустафін, колишній шеф-редактор ІАС «Інтера», а нині керівник інформаційної служби СТБ, запропонував підняти келихи за те, що «всім нам дозволяє вважати себе «інтерівцями». 

Що ж це таке за «інтерівське щось», ніхто з присутніх не уточнював, хоча всі про нього весь вечір тільки й згадували.

Керівник відділу політики газети «Хрещатик» Денис Жаркіх із дружиною Оксаною

 

Людмила Король, яку Максим Равреба представив як «нашого беззмінного випускового», уже понад півроку працює над проектом «Перший громадський канал України» (Держкомтелерадіо): «Раз нас так багато тут, отже, нас об’єднувало ще ЩОСЬ, а не тільки місце роботи».
 
 
«Інтер» «тодішній» і «теперішній»: Андрій Пасічник («НІС») і Юлія Калявіна (тепер – «Перший громадський канал України»)
 
Марина Сорока, колишній парламентський кореспондент «Інтера», а нині прес-секретар Юлії Тимошенко, нагадала своїм колегам, що би зараз не відбувалося з каналом, але це саме вони (Марина, природно, сказала «ми») будували цей канал і зробили його «першою кнопкою країни».
 
 
«А помнишь, Гоша…»
 

Єгор Бенкендорф, який нині є виконавчим продюсером телеканалу «Інтер» та директором «Інтер Медіа Продакшн», сказав просто: «Дякую всім за той відтинок часу, що його я прожив з вами».

  

 

Олексій Мустафін, Світлана Леонтьєва, Віталій Ковач і Лариса Губіна - інтерівці в душі forever

Фото Олени Старостенко

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19004
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Максим Равреба
6030 дн. тому
Светлана, не нужно больше ничего думать! Нужно приходить! В следующий раз ждем вас и весь коллектив Мелорамы!
Світлана Скибенко
6030 дн. тому
Я декілька років працювала на "Мелорамі", пішла в березні 2007 року. На жаль, не можу сказати, що знаю багато кого з ІАСівців, хоча під час сумнозвісних революцій теж була з ними. І мені, і декільком іншим моїм колегам дуже хотілося прийти на святкування, але розуміли, що збиралася саме тепла родина ІАС ( в більшості) та Інтера. А ми з якого боку - з боку нареченого, або з боку нареченої? "Мелорама" - Інтер це або не Інтер? Вирішили не приходити аби не відчувати себе чужими на святі життя, до якого ніби-то теж приклали руки, голови і серця... Але все одно, щиро вітаємо усіх інтерівців - минулих і тепершніх.
Марина Сорока
6033 дн. тому
Хочу еще раз сказать спасибо Володе Горковенко, Саше Исупову, Максу Равребе - это они все организовали, договорились, нашли место встречи и т.д. И еще нескольким моим коллегам, с которыми мы собрались летом в одном из киевских кафе и решили, что пропустить годовщину Интера нельзя, традиции нужно хранить и встречаться нужно хотя бы два раза в года (На д.р. Интера и д.р. ИАС). Спасибо всем, кто пришел и тем, кто хотел, но по каким-то причинам не смог этого сделать.То, что на вечеринку пришли финансовый директор, звукорежиссеры, гл. художник -это очередное подтверждение, что Интер для всех нас был и есть больше, чем работа.
Унесите пудинг
6033 дн. тому
А весело было! Марчелло даже совершил подвиг...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду