На сайті "Детектор медіа" триває чат-конференція з народним депутатом, головним редактором газети «Грані+» Юрієм Луценком

19 Травня 2004
965

На сайті "Детектор медіа" триває чат-конференція з народним депутатом, головним редактором газети «Грані+» Юрієм Луценком

965
Тема розмови: "Зміни до закону про радіочастотний ресурс: чи враховано інтереси телерадіоорганізацій?" „Детектор медіа” проводить чат-конференцію з Юрієм Луценком, народним депутатом України, членом Комітету з питань будівництва, транспорту, житлово-комунального господарства і зв'язку.
На сайті "Детектор медіа" триває чат-конференція з народним депутатом, головним редактором газети «Грані+» Юрієм Луценком
Приводом для запрошення в „Детектор медіа” стало ухвалення у першому читанні Верховною Радою України проекту закону "Про внесення змін і доповнень до Закону України "Про радіочастотний ресурс", одним з авторів якого є народний депутат України, член СПУ Юрій Луценко.

Тема розмови: "Зміни до закону про радіочастотний ресурс: чи враховано інтереси телерадіоорганізацій?"

Запрошуємо усіх до розмови. Свої запитання можна надсилати на адресу info@detector.media або поставити безпосередньо під час чат-конференції за адресою: http://www.detector.media/chat.

Юрій Віталійович Луценко народився 14 грудня 1964 р. у м. Рівне. Закінчив Львівський політехнічний інститут, факультет електронної техніки, інженер електронної техніки.

У 1989-1994 рр. - майстер дільниці, начальник техбюро цеху, головний конструктор Рівненського заводу "Газотрон".

У 1994 р. - заступник голови Рівненської облради народних депутатів.

У 1996 р. - голова комітету економіки Рівненської облдержадміністрації.

З 09.1997 р. по 09.1998 р. - заступник міністра Міністерства України у справах науки і технологій.

З 09.1998 р. по 04.1999 р. - помічник Прем'єр-міністра України.

З 04.1999 р. по 04.2002 р. - помічник-консультант народного депутата України О.Мороза, Секретаріат ВР України. Секретар Політради СПУ у 1996-1998 рр.

З 12.2000 р. - співголова акції "Україна без Кучми". Член ради акцій протесту, представник Громадянського комітету захисту Конституції "Україна без Кучми" для ведення переговорів.

Народний депутат України IV скликання з 04.2002 р. від СПУ.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
"Детектор медіа"
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
965
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду