Зараз на „Телекритиці” триває чат-конференція з Миколою Томенком

29 Квітня 2004
770

Зараз на „Телекритиці” триває чат-конференція з Миколою Томенком

770
Тема розмови: „ЗМІ у рік виборів”. З 14. 00 до 16. 00 „Детектор медіа” проводить чат-конференцію з Миколою Томенком, головою Комітету Верховної Ради зі свободи слова та інформації.
Зараз на „Телекритиці” триває чат-конференція з Миколою Томенком
Тема розмови: „ЗМІ у рік виборів”.

Запрошуємо усіх до розмови. Свої запитання можна надсилати вже зараз на адресу info@detector.media

Микола Томенко – народний депутат України. Народився 11 грудня 1964 року в с. Малі Канівці Чорнобаївського району Черкаської області. Українець.

1989 р. – закінчив історичний факультет Київського державного університету ім. Т.Г. Шевченка.

1992 р. – закінчив аспірантуру історичного факультету Київського державного університету ім. Т.Г. Шевченка, захистивши кандидатську дисертацію на тему: "Проблема державності в програмних документах і діяльності сучасних політичних партій України: історико-політичний аналіз".

Серпень 1992 р. – вересень 1995 р. – завідувач кафедри політичних наук (координатор програми) інституту державного управління і самоврядування при Кабінеті Міністрів України.

З вересня 1994 р. – доцент кафедри політології Національного Університету "Києво-Могилянська Академія".

1995-1997 рр. – віце-президент фонду "Українська перспектива".

З листопада 1995 р. – директор Інституту посткомуністичного суспільства.

З вересня 1997 р. – завідувач кафедри політології Національного Університету "Києво-Могилянська Академія".

Лютий 2000 р. – березень 2001 р. – начальник Головного управління преси та інформації Київської міської державної адміністрації.

2001-2002 рр. - директор Інституту політики.

З 2002 р. – народний депутат України, член фракції "Наша Україна", Голова Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації.

Згідно з опитуванням, проведеним УНІАН (Українським Національним Інформаційним Агентством) Миколу Томенка визнано найкращим політичним аналітиком (політологом) 1998 та 1999 років.

Автор кількох наукових монографій та близько ста статей та досліджень, книг: "Історія української Конституції" (1993 р., 1997 р.), "Абетка української політики" (1997 р., 1998 р., 1999 р., 2000-2001 рр.), монографії "Самоозначення України: від історії до політики" (1998 р.).
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
770
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду