Обрії хвороби

16 Березня 2004
703
16 Березня 2004
17:55

Обрії хвороби

703
Телебачення як об’єкт наукового дослідження Телебачення – доволі молода форма суспільної свідомості.
Обрії хвороби
Відповідно, і розвиток науки про нього лише набирає обертів.

«Телебаченнєзнавство» сьогодні складається з елементів соціології, культурології, психології… Ним займаються фахівці з різних галузей, додаючи власні «цеглинки» до споруджуваної будівлі.

Будувати її вкрай потрібно – адже, відслідковуючи телевізійні тенденції та прецеденти у щоденному режимі миттєвого реагування, ризикуємо захлинутися у дрібницях і не піднятися до рівня осягнення загальної картини.

Спроби окреслити цю загальну картину на рівні наукового дослідження бачимо у найновішому фундаментальному виданні – щорічникові «Мистецькі обрії» (№ 4-5), котрий днями вийшов друком під егідою Академії мистецтв України.

Продовження читайте у другому числі друкованої версії "Детектор медіа". Замовити друковану „Детектор медіа” можна, надіславши свою повну поштову адресу на наш e-mail: info@detector.media
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
для "Детектор медіа"
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
703
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду