9 березня відбудеться акція журналістської солідарності “Волю слову!”

9 Березня 2004
771

9 березня відбудеться акція журналістської солідарності “Волю слову!”

771
У річницю народження Тараса Шевченка журналісти висловлять протест проти того, що в незалежній Україні влада переслідує вільне слово, як це робила неукраїнська влада в позаминулому столітті в часи Кобзаря.
9 березня відбудеться акція журналістської солідарності “Волю слову!”
Мета акції - привернути увагу громадян до перешкоджання вільній діяльності журналістів, до політичного та економічного тиску на ЗМІ, до порушення конституційного права на свободу слова та права громадян на отримання інформації.

До участі в акції запрошуються журналісти та громадяни, яким не байдужа свобода слова в Україні.

Радіо “Континент”, “5 канал”, радіо “Рокс”, газета “Остров”, радіо “Свобода” ... Хто буде наступним?

Ініціатори акції пропонують всім журналістам, небайдужим до означених проблем, прийти і заявити про свою громадянську позицію. Тільки разом журналісти можуть вплинути на ситуацію зі свободою преси в Україні.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Оргкомітету та "Детектор медіа",
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
771
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду