Моніторинг політичних новин за грудень 2003 року

22 Січня 2004
1252

Моніторинг політичних новин за грудень 2003 року

1252
Про це, за його словами, свiдчать результати контент-аналiзу програм новин провiдних телеканалiв за перший тиждень кожного мiсяця, який проводить у рамках проекту "Монiторинг полiтичних новин" Академiя української преси та Інститут соціології НАН за пiдтримки Мiжнародного фонду "Вiдродження".
Моніторинг політичних новин за грудень 2003 року
Керівники проекту д.с.н. Наталія Костенко і д.ф.н. Валерій Іванов.

З результатами контент-аналізу програм шести провiдних каналiв – УТ-1, "1+1", Iнтер, СТБ, ICTV i "Нового", а також частково – 5-го каналу за грудень 2003 року можна ознайомитися, натиснувши тут

Читайте також:

Новини українських телеканалів набули рис, характерних для авторитарного суспільства?
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Інститут соціології НАН України
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1252
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду