Независимые СМИ в Украине: быть или не быть.

5 Листопада 2002
1026
5 Листопада 2002
11:31

Независимые СМИ в Украине: быть или не быть.

1026
Как уже сообщала «Детектор медіа», на прошлой неделе в Медиа-клубе Центра медиа-реформ состоялся Круглый стол на тему "Незалежні ЗМІ в Україні: бути чи не бути?".
Независимые СМИ в Украине: быть или не быть.


В дискуссии приняли участие директор Центра медиа-реформ Сергей Квит, народный депутат, член парламентского Комитета по вопросам свободы слова и информации Юрий Бойко, член Нацсовета по вопросам ТВ и РВ Александр Мартыненко, президент Независимой Ассоциации вещателей Украины Татьяна Лебедева, главный редактор журнала «Телерадиокурьер» Василий Яцура, независимый эксперт медиа Сергей Дацюк, професор НАУКМА Микола Оживан, руководитель радио «Континент» Сергей Шолох, главный редактор «Детектор медіа» Наталья Лигачева, директор департамента журналистики Лидського университету (Великобритания)Робин Браун, експерт TADS Иан Еллиот и другие.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
«Детектор медіа», Центр медиа-рефом
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1026
Читайте також
20.09.2001 14:25
Наталія Лигачова
«Детектор медіа»
2 605
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду