Страйковий комітет Незалежної профспілки працівників ЗМІ звертається до українських журналістів.

18 Жовтня 2002
833

Страйковий комітет Незалежної профспілки працівників ЗМІ звертається до українських журналістів.

833
„З метою боротьби за те, що ми колись називали свободою слова, Страйком долучається до збору доказів існування політичної цензури в Україні". „З метою боротьби за те, що ми колись називали свободою слова, Страйком долучається до збору доказів існування політичної цензури в Україні.
Страйковий комітет Незалежної профспілки працівників ЗМІ звертається до українських журналістів.
Ми прекрасно усвідомлюємо, що отримати документальні (письмові розпорядження тощо) докази цього злочину надзвичайно важко. Однак, знаємо і те, що переконливими доказами в судовому та позасудовому розгляді слугуватимуть свідчення самих жертв цензури – журналістів, редакторів чи продюсерів. Зокрема, усі зібрані докази будуть оприлюднені під час Парламентських Слухань з питань політичної цензури на початку грудня ц.р.”, - говориться у Зверненні Страйкому.



Члени Страйкому розуміють, що надання письмових доказів чи особистих свідчень вимагає професійної та громадської твердості. Яку, власне, і проявили вже підписанти „Маніфесту про політичну цензуру”.

Страйком розраховує на допомогу колег. Зв’язок з членом Страйкому Олександром Кривенко - через електронну адресу sashko@charter4.com.ua, або тел./факс 044-253-24-04, 253-38-07.

P.S. від "Детектор медіа". - До речі, якщо хтось з наших колег захоче зробити своє свідчення про цензуру публічним для широкого кола, ми готові вже зараз друкувати ці матеріали у нашій рубриці "Хроніка журналістського спротиву", ідея якої належить тележурналісту Андрію Шевченко. Надсилайте нам тексти на адресу info@detector.media
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
833
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду