Команда «Детектора медіа» на своє 22-річчя поновлює активність Спільноти видання

Команда «Детектора медіа» на своє 22-річчя поновлює активність Спільноти видання

26 Вересня 2023
6087
26 Вересня 2023
10:00

Команда «Детектора медіа» на своє 22-річчя поновлює активність Спільноти видання

6087
Команда журналістів та медіаекспертів «Детектора медіа» (колишня «Телекритика») відзначає 22 роки з дня народження видання.
Команда «Детектора медіа» на своє 22-річчя поновлює активність Спільноти видання
Команда «Детектора медіа» на своє 22-річчя поновлює активність Спільноти видання

Восени 2021 року на честь 20-річчя проєкту ми запустили Спільноту «ДМ». Команда «Детектора медіа» вдячна тим, хто тоді приєднався до Спільноти. Велика війна в Україні сповільнила її розвиток. Але водночас підкреслила важливість якісної журналістики та протистояння російській дезінформації.

Тепер «ДМ» поновлює активне спілкування зі своїми читачами й запрошує нових членів приєднатися до Спільноти видання. 

«Так сталося, що першим текстом “Телекритики” стала моя колонка про те, як висвітлювали українські телеканали страшний теракт у США 11 вересня 2001 року, — згадує засновниця та голова ГО «Детектор медіа», шефредакторка групи видань “Детектора медіа” Наталія Лигачова. — Зараз вітчизняні журналісти висвітлюють варварську повномасштабну агресію Росії проти України. Це дуже складна та надважлива робота. Допомога аудиторії дозволить “Детектору медіа” краще виконувати свою місію watch dog українських медіа. Допомагаючи нам, ви будете сприяти тому, щоб інформація медіа була повною та правдивою — саме такою, якої потребують наші громадяни у нинішній важкий час спротиву злу».  

Щоб бути з нами на зв’язку, пропонуємо обирати різні рівні залученості до Спільноти.

Долучившись до Спільноти, ви чи ваша організація матимете можливість пропонувати новини й анонси для нашої платформи, стати дописувачем у розділі «Блоги». Також учасники зможуть відвідувати наші онлайн- та/або офлайн-зустрічі з провідними журналістами й медіаекспертами ринку та спеціально організовані командою «Детектора медіа» події.

«Завдяки підтримці читачів ми зможемо й надалі впевнено розвивати наші проєкти, які протидіють російській дезінформації та допомагають розвивати критичне мислення різних аудиторій українців — від наймолодших до найстарших. Сподіваємося, що наша Спільнота стане місцем для дружніх знайомств та генерування ідей, які будуть корисними та цікавими для всієї  нашої аудиторії, а також допоможуть медійникам у втіленні власних проєктів», — каже  директорка ГО «Детектор медіа» Галина Петренко.

Аудиторія «Детектора медіа» — медійники, журналісти, редактори, політики, дипломати, маркетологи, а також інші люди, які підтримують боротьбу українців із російською пропагандою, аналізують інформацію та цікавляться трендами медіаринку.

Ми хочемо залучити наших читачів до розвитку видання та власних проєктів, а не лише фінансової підтримки. Сподіваємося й на поєднання зусиль українських журналістів у захисті своїх прав та права суспільства знати й не мовчати про свої проблеми.  

«Команда “Детектора медіа” доклала чималих зусиль у впровадженні реформи від державного до суспільного мовлення, яке особливо під час війни набуло вагомого значення, надаючи аудиторії найбільш якісну, збалансовану інформацію. Рекомендую долучатися до Спільноти видання, аби разом поширювати цінності та місію команди, яка чесно працює задля зміцнення проєвропейських цінностей та розвитку свободи слова в Україні», каже член правління Суспільного мовлення, відповідальний за радіо, телебачення та диджитал-платформи, член Спільноти Дмитро Хоркін.  

Долучитися можна на сторінці Спільноти.  

Будь на сторожі якісної інформації — ставай частиною Спільноти «Детектора медіа». 

Колаж: «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6087
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Коли буде чесно про Суспільне,
214 дн. тому
тоді і кажіть про чесноти Детектора. Тоді ж і буде якісна інформація. А так-насторожуєм вуха, коли відкриваємо детектор.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду