Для журналістів відкрили акредитацію для поїздки в Бучу

Для журналістів відкрили акредитацію для поїздки в Бучу

4 Квітня 2022
2583

Для журналістів відкрили акредитацію для поїздки в Бучу

2583
Акредитацію необхідно заповнити до 19:00 4 квітня.
Для журналістів відкрили акредитацію для поїздки в Бучу
Для журналістів відкрили акредитацію для поїздки в Бучу

Департамент комунікацій Міністерства внутрішніх справ України та Управління інформаційного забезпечення та доступу до публічної інформації КМДА відкрили для журналістів акредитацію для поїздки в Бучу, звільнену українськими військовими. Поїздка відбудеться 5 квітня.

Виїзд запланований на 10:00 5 квітня від станції метро «Житомирська» автобусами, повернення — о 16:00. Проїзд приватним авто заборонено. У межах поїздки хочуть показати журналістам роботу підрозділів Державної служби з надзвичайних ситуацій України з розмінування та ліквідації боєприпасів в районі ведення активних бойових дій, а також евакуацію мешканців Бучи до Києва.  

Акредитацію необхідно заповнити до 19:00 4 квітня. Для цього обов’язково необхідно мати акредитації Збройних сил України та засобів індивідуального бронезахисту (шолом та бронежилет) з маркуванням «Преса».

Нагадаємо, офіційно про звільнення Бучі від російських військ повідомили 2 квітня. Міський голова Анатолій Федорук розповів про сотні загиблих городян. За його словами, вулиці міста «завалені трупами». Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба закликав  представників Великої сімки після бійні у Бучі запровадити нові санкції, що стануть руйнівними для Росії. Міністр переконаний, що країни G7 мають відповісти Кремлю впровадженням проти РФ ембарго на нафту, газ, вугілля, закриттям всіх портів для російських кораблів і товарів, відключенням усіх російських банків від SWIFT.

Фото: з твіттеру Дмитра Кулеби

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2583
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду