detector.media
04.04.2022 11:59
Для журналістів відкрили акредитацію для поїздки в Бучу
Для журналістів відкрили акредитацію для поїздки в Бучу
Акредитацію необхідно заповнити до 19:00 4 квітня.

Департамент комунікацій Міністерства внутрішніх справ України та Управління інформаційного забезпечення та доступу до публічної інформації КМДА відкрили для журналістів акредитацію для поїздки в Бучу, звільнену українськими військовими. Поїздка відбудеться 5 квітня.

Виїзд запланований на 10:00 5 квітня від станції метро «Житомирська» автобусами, повернення — о 16:00. Проїзд приватним авто заборонено. У межах поїздки хочуть показати журналістам роботу підрозділів Державної служби з надзвичайних ситуацій України з розмінування та ліквідації боєприпасів в районі ведення активних бойових дій, а також евакуацію мешканців Бучи до Києва.  

Акредитацію необхідно заповнити до 19:00 4 квітня. Для цього обов’язково необхідно мати акредитації Збройних сил України та засобів індивідуального бронезахисту (шолом та бронежилет) з маркуванням «Преса».

Нагадаємо, офіційно про звільнення Бучі від російських військ повідомили 2 квітня. Міський голова Анатолій Федорук розповів про сотні загиблих городян. За його словами, вулиці міста «завалені трупами». Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба закликав  представників Великої сімки після бійні у Бучі запровадити нові санкції, що стануть руйнівними для Росії. Міністр переконаний, що країни G7 мають відповісти Кремлю впровадженням проти РФ ембарго на нафту, газ, вугілля, закриттям всіх портів для російських кораблів і товарів, відключенням усіх російських банків від SWIFT.

Фото: з твіттеру Дмитра Кулеби

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY