Померла колишня журналістка «Укрінформу» Ліна Гураш

Померла колишня журналістка «Укрінформу» Ліна Гураш

18 Листопада 2021
3354
18 Листопада 2021
14:00

Померла колишня журналістка «Укрінформу» Ліна Гураш

3354
Їй було 36 років.
Померла колишня журналістка «Укрінформу» Ліна Гураш
Померла колишня журналістка «Укрінформу» Ліна Гураш

Колишня журналістка «Укрінформу» Ліна Гураш (Клепач) 17 листопада пішла з життя. Про це повідомив сайт інформагентства.

Ліна Гураш працювала журналісткою та оглядачкою у міжнародній редакції з квітня 2011 року до жовтня 2016-го.

«На роки її роботи в "Укрінформі" припали буремні події – Революція Гідності, російська агресія 2014 року, важкі випробування, що випали на долю країни та усього народу.

У ці складні часи Ліна використала свій талант та енергію, щоб не втратити жодного моменту трагічної та величної історії країни, закарбувати ці події на стрічках агентства. В кожному матеріалі Ліни знайшли відображення її громадянська позиція, небайдужість, співчуття до людей та трепетна любов до Батьківщини.

Вона була душею творчого колективу "Укрінформу", вміла словом і ділом підтримати колег в часи непевності та смутку, своєю енергією та ставленням до справи надавала приклад у виконанні професійних обов’язків. Ліна свідомо брала на себе найбільш складні інформаційні завдання та завжди з честю їх виконувала», йдеться у заяві інформагентства.

Ліна Гураш народилась 15 листопада 1985 року у місті Пирятин Полтавської області. Отримала спеціальність інформаційного аналітика-міжнародника в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка.

Причина її смерті не повідомляється.

Фото: facebook.com/lina.klepach

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3354
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду