detector.media
18.11.2021 14:00
Померла колишня журналістка «Укрінформу» Ліна Гураш
Померла колишня журналістка «Укрінформу» Ліна Гураш
Їй було 36 років.

Колишня журналістка «Укрінформу» Ліна Гураш (Клепач) 17 листопада пішла з життя. Про це повідомив сайт інформагентства.

Ліна Гураш працювала журналісткою та оглядачкою у міжнародній редакції з квітня 2011 року до жовтня 2016-го.

«На роки її роботи в "Укрінформі" припали буремні події – Революція Гідності, російська агресія 2014 року, важкі випробування, що випали на долю країни та усього народу.

У ці складні часи Ліна використала свій талант та енергію, щоб не втратити жодного моменту трагічної та величної історії країни, закарбувати ці події на стрічках агентства. В кожному матеріалі Ліни знайшли відображення її громадянська позиція, небайдужість, співчуття до людей та трепетна любов до Батьківщини.

Вона була душею творчого колективу "Укрінформу", вміла словом і ділом підтримати колег в часи непевності та смутку, своєю енергією та ставленням до справи надавала приклад у виконанні професійних обов’язків. Ліна свідомо брала на себе найбільш складні інформаційні завдання та завжди з честю їх виконувала», йдеться у заяві інформагентства.

Ліна Гураш народилась 15 листопада 1985 року у місті Пирятин Полтавської області. Отримала спеціальність інформаційного аналітика-міжнародника в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка.

Причина її смерті не повідомляється.

Фото: facebook.com/lina.klepach

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY