Вікторина. «Правда чи фейк?». Newspalm

Вікторина. «Правда чи фейк?». Newspalm

21 Жовтня 2021
2506

Вікторина. «Правда чи фейк?». Newspalm

2506
На свій двадцятий день народження «Детектор медіа» роздає призи!
Вікторина. «Правда чи фейк?». Newspalm
Вікторина. «Правда чи фейк?». Newspalm

Дайте вісім або більше правильних відповідей на дванадцять запитань вікторини «Правда чи фейк?» та отримайте подарунок :)

 

Ми зібрали новини рубрики «Постпостправда» нашої сатиричної програми «Ньюспалм». Впізнайте реальну правду чи впіймайте лютий фейк. Зробіть скриншот результату й залиште в коментарях під анонсом вікторини.

 

5 переможців ми виберемо жеребкуванням серед всіх з найвищим результатом і відзначимо подарунками. Фінал конкурсу 27 жовтня.

 

Якщо ви не знаєте про наш проєкт «Ньюспалм», вважайте, ми образились. Бо «Ньюспалм» — це найдошкульніший сатиричний відеопроєкт про фейки, маніпуляції, ганьбу, зраду, медіалажі та фейспалми із життя українських медіа.

Автор та ведучий — відомий політичний журналіст, поет-сатирик Юрко Космина. Програма виходить щосереди, близько 18:00. Транслюється в ютубі, у фейсбуку, на сайті «Детектор медіа» та в ефірі 17 регіональних телерадіокомпаній. На сьогодні вже маємо 137 випусків.

 

Тож не ведіться на фейки, а обов’язково підпишіться на канал «Ньюспалм» у ютубі та сторінку у фейсбуку, лайкайте, коментуйте, поширюйте — й тримайте руку біля лоба! :)

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2506
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду