detector.media
21.10.2021 10:30
Вікторина. «Правда чи фейк?». Newspalm
Вікторина. «Правда чи фейк?». Newspalm
На свій двадцятий день народження «Детектор медіа» роздає призи!

Дайте вісім або більше правильних відповідей на дванадцять запитань вікторини «Правда чи фейк?» та отримайте подарунок :)

 

Ми зібрали новини рубрики «Постпостправда» нашої сатиричної програми «Ньюспалм». Впізнайте реальну правду чи впіймайте лютий фейк. Зробіть скриншот результату й залиште в коментарях під анонсом вікторини.

 

5 переможців ми виберемо жеребкуванням серед всіх з найвищим результатом і відзначимо подарунками. Фінал конкурсу 27 жовтня.

 

Якщо ви не знаєте про наш проєкт «Ньюспалм», вважайте, ми образились. Бо «Ньюспалм» — це найдошкульніший сатиричний відеопроєкт про фейки, маніпуляції, ганьбу, зраду, медіалажі та фейспалми із життя українських медіа.

Автор та ведучий — відомий політичний журналіст, поет-сатирик Юрко Космина. Програма виходить щосереди, близько 18:00. Транслюється в ютубі, у фейсбуку, на сайті «Детектор медіа» та в ефірі 17 регіональних телерадіокомпаній. На сьогодні вже маємо 137 випусків.

 

Тож не ведіться на фейки, а обов’язково підпишіться на канал «Ньюспалм» у ютубі та сторінку у фейсбуку, лайкайте, коментуйте, поширюйте — й тримайте руку біля лоба! :)

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY