Львівський депутат та забудовник Бербека став власником онлайн-видання Дивись.info

Львівський депутат та забудовник Бербека став власником онлайн-видання Дивись.info

7 Серпня 2021
2624

Львівський депутат та забудовник Бербека став власником онлайн-видання Дивись.info

2624
Тепер йому належать 90% корпоративних прав.
Львівський депутат та забудовник Бербека став власником онлайн-видання Дивись.info
Львівський депутат та забудовник Бербека став власником онлайн-видання Дивись.info

Депутат Львівської міської ради Назарій Бербека став новим власником інформаційної агенції «Дивись.info». Про це написало саме видання. 

Вони вказали у своєму повідомленні, що інформаційна агенція уклала угоду з Назарієм Бербекою, згідно з якою 90% корпоративних прав інформагенції належатимуть тепер йому.

«Ми сьогодні підписали корпоративну угоду. Її ключовою умовою було невтручання у редакційну політику та перехід 90% власності корпоративних прав та активу підприємства Назарію Бербеці. Понад 5 років Дивись.info, працювало незалежно, і цей принцип зберігається надалі», – коментує ситуацію співвласниця та керівниця ІА «Дивись.info» Наталія Улинець.

Назарій Бербека заявив, що не буде втручатися в політику сайту і навіть підпише відповідний меморандум з редакцією.

«Оскільки я давно займаюсь бізнесом, для мене є очевидним інвестиція у видання, яке буде майданчиком для спілкування, аналітики, експертності креативного кластера та бізнес-середовища Львова. Наші стосунки з редакційним колективом сайту будуть прозорими, ми розробляємо та підпишемо відповідний меморандум з редакцією про невтручання в інформаційну політику видання», – заявив Назарій Бербека.

Інформаційна агенція «Дивись.info» почала працювати у 2001 році, пише «Zahid.net». З 2016 року її засновницями були співвласниця PR-компанії «Перфектні рішення» Наталія Улинець та юристка Ганна Мацюк.

36-річний Назарій Бербека – відомий львівський забудовник, власник компанії «Львівська інвестиційна компанія», що будує під брендом «Нова оселя». Він став депутатом Львівської міської ради від партії «Європейська солідарність» восени 2020 року. Назарій Бербека вважається одним з найзаможніших депутатів ЛМР.

Нагадаємо, що генеральний директор Dragon Capital Томаш Фіала став власником видання «Українська правда», щоб воно «не потрапило в погані руки».

Медіахолдинг Live Network запускає регіональний телеканал «Типовий Київ», який мовитиме на ліцензії ТОВ «ТРК Купол» Вадима Столара. Головним редактором телеканалу стане Світлана Криворучко.

Фото: фейсбук

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2624
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду