detector.media
02.07.2021 08:27
Колишній продюсер та співвласник Ivory Films очолив платформу «Тепле Місто»
Колишній продюсер та співвласник Ivory Films очолив платформу «Тепле Місто»
Продакшн-компанію Ivory Films Павлюк залишив у березні 2021 року.

Колишній продюсер та співвласник Ivory Films, письменник та медіаменеджер Ілларіон Павлюк став керівником платформи «Тепле Місто».

«"Тепле Місто" — сильна команда однодумців, які діють, не чекаючи, що хтось зробить за них. Це платформа ефективних суспільних перетворень, які крок за кроком змінюють Україну. Для мене честь і задоволення доєднатися до команди платформи "Тепле Місто" та докласти своїх знань та досвіду до неймовірної справи — робити світ навколо кращим», – сказав він.

Ілларіон Павлюк до березня 2021 був співвласником продакшн-компанії Ivory Films, що займається виробництвом різноманітного телевізійного контенту, та продюсером програми «Говорить Україна» на телеканалі «Україна». У 2018 році написав книжку «Білий попіл» у стилі нуар. До того тривалий час працював на телеканалі «Інтер», зокрема, директором студії документальних фільмів «07 продакшн». 2010 року був продюсером департаменту документально-художніх проєктів на телеканалі «1+1», у 2011-му входив до складу журі 63-ї американської телепремії «Еммі». Починав професійну діяльність як журналіст, кілька років працював спецкором на Близькому Сході. У 2015-му році воював на сході України у складі добровольчого батальйону.  

Платформа ініціатив «Тепле місто» заснована в 2014 році в Івано-Франківську, діє по всій країні. За 6 років вона реалізувала понад 400 проєктів й ініціатив у галузях освіти, сучасного мистецтва, нової економіки та сталої мобільності, спорту, медіа, урбаністики. Найвідоміші проєкти — громадський ресторан «Urban Space 100», Urban Space Radio, Франківський пів марафон, фестиваль «Сеанс міського сканування», інноваційний центр «Промприлад. Реновація». З вересня 2020 року платформа шукала керівника

Фото: Тепле місто

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY