Світлана Заліщук приєдналася до команди «Нафтогазу»

Світлана Заліщук приєдналася до команди «Нафтогазу»

31 Травня 2021
2426

Світлана Заліщук приєдналася до команди «Нафтогазу»

2426
Зокрема, вона займатиметься питаннями щодо протидії «Північному потоку-2».
Світлана Заліщук приєдналася до команди «Нафтогазу»
Світлана Заліщук приєдналася до команди «Нафтогазу»

Колишня журналістка, ексдепутатка Верховної Ради України Світлана Заліщук 31 травня повідомила, що стала радницею голови правління НАК «Нафтогаз України» з міжнародного напрямку.

«Я приєднуюсь до команди "Нафтогазу», радником голови правління з міжнародного напрямку, у тому числі з питань протидії "Північному потоку-2", – розповіла вона. – Наразі ми готуємось до кількох сценаріїв зупинки проєкту "Північний потоку-2". Необхідна мобілізація усіх гілок влади та чітка координація з нашими міжнародними партнерами, які розуміють небезпеку російської енергетичної експансії як для Європи, так і для всього світу. Саме на цьому і зосереджуся у своїй роботі. Сподіваюся, що мій політичний та міжнародний досвід зможе допомогти компанії та країні».

Нагадаємо, у 2014 році Світлана Заліщук стала народною депутаткою за списком партії «Блок Петра Порошенка». На позачергових парламентських виборах у 2019 році вона висувалася по 199 округу у Черкаській області, але програла і не потрапила до Верховної Ради. 8 листопада 2019 року Заліщук стала штатною радницею прем'єр-міністра Олексія Гончарука

Фото: Світлана Заліщук / Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2426
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду