Олена Фроляк стала першою амбасадоркою Глобального договору ООН в Україні

Олена Фроляк стала першою амбасадоркою Глобального договору ООН в Україні

28 Квітня 2021
1563

Олена Фроляк стала першою амбасадоркою Глобального договору ООН в Україні

1563
Олена Фроляк займатиметься інформаційним забезпеченням екологічних програм під егідою ООН в Україні.
Олена Фроляк стала першою амбасадоркою Глобального договору ООН в Україні
Олена Фроляк стала першою амбасадоркою Глобального договору ООН в Україні

Ведуча і головна редакторка «Фактів» на каналі ICTV Олена Фроляк підписала меморандум про співпрацю з Мережею Глобального договору ООН в Україні і стала першою амбасадоркою екологічного напряму діяльності організації. Про це повідомляє пресслужба ICTV.

ГД ООН забезпечує реалізацію 10 принципів у сфері сталого розвитку. Олена Фроляк опікуватиметься блоком, що стосується охорони довкілля, розвитку і впровадження безпечних технологій.

«Україна лише починає свою екоборотьбу – йде вона дуже важко, тоді як Європа і решта світу давно вивели її в пріоритет міжнародних дискусій. Сьогодні наслідки змін клімату прийшли у кожний дім, навіть причини пандемії вчені пов’язують з руйнівною діяльністю людини. Тому для мене важливо заручитися підтримкою такої поважної міжнародної організації у своїх думках, переконаннях і переживаннях. Протягом багатьох років я особисто і команда «Фактів» зробили тисячі сюжетів, пов’язаних з проблемами довкілля. На жаль, в Україні цих проблем вистачає. Тому журналісти з активістами – на передовій екосвідомості. Впевнена, у співпраці з ГД ООН ми зможемо зробити ще більше для нашої країни», – говорить Олена Фроляк.

Також Олена Фроляк займатиметься інформаційним забезпеченням екологічних програм, які реалізуються ГД ООН в Україні, популяризацію екологічної освіти для всіх вікових категорій, підтримкою ініціатив бізнесу, держави та громадського сектору в сфері охорони довкілля.

«Захист довкілля, безумовно, є найважливішим з усіх викликів, які сьогодні стоять перед людством. Це тема, яка потребує негайних і реальних дій та максимального об’єднання змінотворців. З Оленою Фроляк ми співпрацюємо вже не вперше, і я надзвичайно рада, що тепер ця кооперація вийде на новий рівень...», – наголосила генеральна директорка Глобального договору ООН в Україні Тетяна Сахарук.

За даними ООН, до 2050 року населення планети може сягнути 9,6 млрд. У такому разі для підтримки сучасного способу життя знадобиться еквівалент природних ресурсів майже трьох планет. Зараз населення планети становить 7,8 млрд, тому охорона довкілля актуальна для людей в усьому світі. 

Мережа Глобального договору ООН в Україні є офіційним представником глобальної мережі UN Global Compact. Це найбільша у світі асоціація корпоративно відповідального бізнесу, що закликає компанії вибудовувати свою діяльність та стратегію з урахуванням Цілей сталого розвитку та на основі десяти універсальних принципів у галузі прав людини, праці, довкілля та боротьби з корупцією.

Фото: StarLightMedia 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1563
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду