Liga.net оголосила конкурс для журналістів «Другий ешелон влади»

Liga.net оголосила конкурс для журналістів «Другий ешелон влади»

8 Квітня 2021
1359

Liga.net оголосила конкурс для журналістів «Другий ешелон влади»

1359
Результати конкурсу оголосять 12 липня 2021 року.
Liga.net оголосила конкурс для журналістів «Другий ешелон влади»
Liga.net оголосила конкурс для журналістів «Другий ешелон влади»

Видання Liga.net оголосило конкурс для журналістів українських регіональних ЗМІ – «Другий ешелон влади». Про це видання повідомила 8 квітня.

«Ми пропонуємо дослідити найближчу орбіту керівників місцевої влади (голів областей, міст, ОТГ). Дізнайтеся й розкажіть своїм читачам, хто оточує місцевих топ-чиновників і як це оточення впливає на прийняття найважливіших рішень в регіоні. Важливо! Під оточенням керівників місцевих органів влади, організатори конкурсу, перш за все, мають на увазі осіб в статусі радників або помічників топ-керівників місцевої влади (наприклад, радників голови області; міського голови; керівника району). У той же час ми не просимо авторів обмежуватися фокусом тільки на радників і помічників топ-чиновників. Клуб впливових персон, які суттєво впливають на роботу державного органу, не замикається лише на радниках і помічниках топ-чиновників», – розповіли в редакції.

Метою конкурсу видання називає підвищення прозорості роботи місцевої влади, дослідження системи прийняття рішень органами місцевого самоврядування.

Результати конкурсу оголосять 12 липня 2021 року. Переможці конкурсу отримають:

  • 1 місце – подарунковий сертифікат для придбання електроніки в еквіваленті 20 тисяч гривень;
  • 2 місце – подарунковий сертифікат для придбання електроніки в еквіваленті 10 тисяч гривень;
  • 3 місце – подарунковий сертифікат для придбання електроніки в еквіваленті 5 тисяч гривень;
  • 10 кращих робіт, включаючи фіналістів, отримають безкоштовний річний преміум-доступ до матеріалів і можливостям Liga.net ( «Меценат»).

Liga.net запрошує взяти участь у конкурсі журналістів регіональних ЗМІ, окрім Києва. Щоб взяти участь, необхідно надіслати статті в друкованих та електронних регіональних ЗМІ, у яких розкрито ключове питання: хто і як в оточенні топ-чиновників місцевої влади впливає на важливі управлінські рішення і життя суспільства?

Вимоги до конкурсних матеріалів:

  • стаття розміщена в регіональних ЗМІ не раніше 1 квітня 2021 роки;
  • відповідність темі конкурсу;
  • дотримання стандартів журналістики;
  • професійне і всебічне висвітлення теми.

Умови участі та терміни:

  • конкурсні роботи можуть бути представлені українською або російською мовою;
  • для участі в конкурсі необхідно зареєструватися до 10 червня 2021 за посиланням;
  • Статтю треба надіслати на електронну пошту radnyky@liga.net (посилання на публікацію, а також текст статті) до 24 червня 2021 року включно.

Конкурс оголошений в рамках проєкту Liga.Радників, який фінансується посольством США. У цьому проєкті досліджують оточення топ-чиновників України – їх радників і помічників.

Фото: Liga.net

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1359
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду