Львівський медіафорум планують провести офлайн у серпні

Львівський медіафорум планують провести офлайн у серпні

5 Березня 2021
1301

Львівський медіафорум планують провести офлайн у серпні

1301
Команда LMF поки не розголошує фокусну тему, програму та офіційний старт реєстрації на медіафорум.
Львівський медіафорум планують провести офлайн у серпні
Львівський медіафорум планують провести офлайн у серпні

У Львові 26-28 серпня 2021 року відбудеться конференція Центрально-Східної Європи Lviv Media Forum. Восьмий Львівський медіафорум планують провести в офлайн-форматі.  

«Ми докладемо усіх зусиль, щоб провести форум саме в офлайн-форматі. Адже велика цінність Lviv Media Forum — це живе спілкування, яке творить неймовірну атмосферу. Щороку ми об'єднуємо не лише журналістів, медіаменеджерів, маркетологів та комунікаційників, а й представників громадянського суспільства, влади та бізнесу, аби обговорити актуальні теми у світі медіа», – сказав виконавчий директор ГО «Львівський медіафорум» Юрій Опока.

Команда LMF поки не розголошує фокусну тему, програму та офіційний старт реєстрації на медіафорум. Щороку на медіафорумі підіймають теми: свобода слова, корупція, війна, вільна журналістика, розвиток медіаринку, міжнародна політика.

Команда каже, щоб першими отримувати інформацію про LMF 2021 необхідно пройти попередню реєстрацію за посиланням.

Нагадаємо, восьмий Львівський медіафорум (LMF) мав відбутися 28-30 травня 2020 року, однак захід перенесли на травень 2021 року через пандемію COVID-19. Натомість у квітні 2020 року громадська організація «Львівський медіафорум» запустила новий проєкт #StayAtHome Media Stories, у межах якого провела серію онлайн-зустрічей з медійниками з усього світу.

Фото: LMF

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1301
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду