13 лютого – другий Медіадень Премії імені Георгія Ґонґадзе

13 лютого – другий Медіадень Премії імені Георгія Ґонґадзе

22 Січня 2021
3551

13 лютого – другий Медіадень Премії імені Георгія Ґонґадзе

3551
13 лютого – другий Медіадень Премії імені Георгія Ґонґадзе
13 лютого – другий Медіадень Премії імені Георгія Ґонґадзе

13 лютого відбудеться другий Медіадень Премії імені Георгія Ґонґадзе «Найгірші часи, найкращі часи: Як змінюються ті, хто розповідає нам про Україну і світ», організований у партнерстві з Києво-Могилянською бізнес-школою. Відомі журналісти й журналістки, редактори й редакторки, а також експерти й експертки обговорять трансформації українського медіаполя.

Програма Медіадня:

14:00-15:00. «Лишаюсь у професії. Як це – видавати впливовий журнал у час постійних змін». Віталій Сич у розмові з Павлом Казаріним.

15:15-16:15. «Свобода в слові. Як це – говорити правду, будувати репутацію і мати довіру». Дискусія за участі Вахтанґа Кіпіані, Євгена Глібовицького, Мирослави Ґонґадзе, Лариси Денисенко та Наталі Лигачової. Модерує: Мирослава Барчук.

16:30-17:30. «Шлях змін. Як це – винаходити моделі сталості для незалежного медіа». Дискусія за участі Марії Фронощук, Тараса Прокопишина, Севгіль Мусаєвої, Богдана Логвиненка. Модерує: Ілля Кабачинський.

17:45-18:45. «Самі собі медіа. Як це – робити якісний продукт для телебачення і YouTube». Дискусія за участі Тетяни Даниленко, Романа Вінтоніва, Яніни Соколової.

Подія відбудеться в Києво-Могилянській бізнес-школі з обмеженою аудиторією відповідно до карантинних вимог. Трансляцію всіх заходів Медіадня можна буде переглянути на Facebook-сторінках Премії імені Георгія Ґонґадзе, PEN Ukraine, kmbs, powered kmbs alumni platform, «Української правди», «Детектор медіа».

Організатор: Премія імені Георгія Ґонґадзе – відзнака для журналістів, заснована Українським ПЕН у партнерстві з kmbs, powered kmbs alumni platform та виданням «Українська правда» для підтримки незалежних журналістів.

Премія присуджується раз на рік 21 травня – у день народження Георгія Ґонґадзе. Лауреатом 2019 року став Вахтанґ Кіпіані – засновник видання «Історична правда» та автор однойменної телепрограми, засновник Музею-архіву преси, автор книг. Лауреат 2020 року – публіцист, теле- і радіоведучий Павло Казарін.

Інформаційні партнери: «Детектор медіа».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3551
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду