Журналістка «Інтера» Анастасія Лугова стала героїнею кліпу Alyona Alyona

Журналістка «Інтера» Анастасія Лугова стала героїнею кліпу Alyona Alyona

10 Вересня 2020
2509
10 Вересня 2020
19:13

Журналістка «Інтера» Анастасія Лугова стала героїнею кліпу Alyona Alyona

2509
Реперка Alyona Alyona закликала не мовчати людей, які ставали жертвами насильства.
Журналістка «Інтера» Анастасія Лугова стала героїнею кліпу Alyona Alyona
Журналістка «Інтера» Анастасія Лугова стала героїнею кліпу Alyona Alyona

Головною героїнею кліпу Alyona Alyona «Сумно» стала журналістка «Інтера» Анастасія Лугова. Її в липні побив і намагався зґвалтувати незнайомий їй чоловік у потязі «Маріуполь – Київ». Про це повідомляє Liga.Life.

Тема треку – домашнє насильство.

«Це ніби слова з моєї душі, ніби написані мною. Коли я була в лікарні мені дуже хотілося кричати про те, що не треба мовчати про насильство і, що не треба соромитися цієї теми. Своїм прикладом я хочу показати – нема чого боятись! Прийшов час змінювати своє життя на краще», – написала Анастасія у своєму Facebook.

Реперка Alyona Alyona також закликала не мовчати людей, які ставали жертвами насильства.

Переглянути цей допис в Instagram

Настя @nastyalugova — головна героїня мого нового відео «Сумно». Та сама дівчина, на долю якої випало випробування. Вона була жорстоко побита на очах у маленького сина, у потязі Маріуполь-Київ. Ця історія, що чіпляє за саме серце, що западає прямо в душу і щимить. Ця історія для тих, хто потрапляв в таку ситуацію або стикався зі схожими проблемами. Ця історія вчить. Не мовчіть! ⠀ Я завжди вкладаю в пісні те, що лежить глибоко в душі. Цей трек — не виключення. Але, переслухавши його декілька разів, в мене народився другий куплет, в якому я передала суміш емоцій від побаченого під час роботи у соціальній службі. ⠀ Крізь мене проходили різні історії, в яких люди страждали, боялися, боролися за життя і за дітей, намагалися бути почутими. І можна було довго коперсатися в кожній історї, прояснюючи подробиці подій, але ясним завжди залишався один факт — ніхто ні за яких обставин не має права вчиняти насилля над будь-якою особою. ⠀ Більшість із них боялися говорити про фізичні розправи над собою. Тому для мене великим вчинком є згода Анастасії взяти участь у зйомках, бо вона як ніхто розуміє зміст мого тексту. Вона не мовчала! І я закликаю кожну людину, яка пережила насилля над собою чи стала його свідком: розкажіть про це, не мовчіть про це! Адже якщо хоч одне життя буде врятовано — це вже велике досягнення ???????????? Опублікуйте в себе це відео, поділіться своєю історією, якщо така є, або просто допоможіть привертути увагу до теми соціальної байдужості, під тегами #сумнотак #немовчипронасилля Не мовчіть! ⠀ ТЕЛЕФОН ГАРЯЧОЇ ЛІНІЇ З ПОПЕРЕДЖЕННЯ ДОМАШНЬОГО НАСИЛЬСТВА: ????116 123 ☎️0 800 500 335 ⠀ ТЕЛЕФОН НАЦІОНАЛЬНОЇ ДИТЯЧОЇ ГАРЯЧОЇ ЛІНІЇ: ????116 111 ☎️0 800 500 225

Допис, поширений Альона (@alyona.alyona.official)

«Крізь мене проходили різні історії, в яких люди страждали, боялися, боролися за життя і за дітей, намагалися бути почутими. І можна було довго копирсатися в кожній історії, прояснюючи подробиці подій, але ясним завжди залишався один факт – ніхто ні за яких обставин не має права вчиняти насилля над будь-якою особою», – написала співачка у своєму Інстаграмі.

Нагадаємо, 31 липня вночі Анастасія Лугова із семирічним сином їхала поїздом «Маріуполь-Київ» До них у купе увірвався майже голий чоловік, який почав бити її по обличчю, погрожував побити дитину, потім намагався зґвалтувати жінку. У постраждалої численні забої, зламана щелепа.

1 серпня Віталія Рудзька, підозрюваного у нападі та спробі зґвалтування журналістки, заарештували на два місяці без права виходу під заставу. Чоловіку повідомили про підозру за ч. 1 ст. 153 (сексуальне насильство), ч. 2 ст. 122 (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Йому загрожує до семи років в’язниці.

Член Наглядової ради «Укрзалізниці» Сергій Лещенко 2 серпня повідомив, що операційне управління «Укрзалізниці» вивчає, як кваліфікувати цю ситуацію – як «нещасний випадок» чи «зумисну дію». Натомість міністр інфраструктури України Владислав Криклій заявив, що необхідно розглянути можливість повернути поліцію в нічні потяги «Укрзалізниці». Внаслідок інциденту звільнять п'ятьох працівників УЗ.

Згодом журналісти телеканалу «Україна 24» зімітували напади в поїздах, щоб перевірити реакцію провідників. Три знімальні групи залучили акторів на роль «нападників» та поїхали в трьох різних поїздах — із Києва до Маріуполя, Одеси та Івано-Франківська. Серед ночі вони імітували напади на пасажирок, приблизно повторюючи ситуацію з Анастасією Луговою.

Фото: Instagram

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2509
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду