Дмитро Карпачов став ведучим «Детектора брехні» на СТБ

Дмитро Карпачов став ведучим «Детектора брехні» на СТБ

11 Серпня 2020
4379

Дмитро Карпачов став ведучим «Детектора брехні» на СТБ

4379
До нового сезону оновили студію проєкту.
Дмитро Карпачов став ведучим «Детектора брехні» на СТБ
Дмитро Карпачов став ведучим «Детектора брехні» на СТБ

На телеканалі СТБ восени відбудеться прем’єра 10-го сезону психологічного проєкту «Детектор брехні», ведучим якого став Дмитро Карпачов. Про це 11 серпня повідомила пресслужба каналу.

Директорка студії StarLightProduction Анна Калина розповіла, що на роль ведучого цього шоу розглядали лише пана Карпачова.

«Для мене "Детектор брехні" – це "Детектор брехні з Дмитром Карпачовим". Чесно кажучи, ми навіть не розглядали варіант іншого ведучого. Головна мета проєкту – допомогти людям розкритися, вирішити їхні життєві проблеми. І якраз Дмитро – своєрідний провідник, який може допомогти героям у їхніх питаннях. Він – визначальний фактор цього проєкту, його невід'ємна частина», – сказала вона.   

За словами пані Калини, до нового сезону оновили студію проєкту, її концепція – «Під мікроскопом». «Саме цей прилад нагадує конструкція під стелею студії. "Під мікроскопом" перебуватимуть і учасники, і група підтримки, і взаємини між ними», – каже вона.

Проєкт виробляє студія StarLightProduction, директоркою якої є Анна Калина. Шефредакторка проєкту – Людмила Хандусь.

Нагадаємо, «Детектор брехні» – це українська адаптація британського формату The Moment of Truth. Проєкт з’явився в ефірі СТБ у 2012 році, і до 2016-го вийшло дев’ять сезонів з ведучим Дмитром Карпачовим. Потім канал призупинив виробництво програми. У 2018-му Дмитро Карпачов залишив роботу на СТБ, проте в 2019-му - повернувся. Тепер він веде психологічне сімейне реаліті «Супермама».

У червні 2020 року телеканал СТБ повідомив, що знімає новий сезон психологічного проєкту «Детектор брехні». 

Фото: СТБ

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4379
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду