«Marie Claire Україна» залишив шефредактор

«Marie Claire Україна» залишив шефредактор

7 Серпня 2020
1312

«Marie Claire Україна» залишив шефредактор

1312
Пан Путіленко сказав, що над проєктом працюватиме «нова команда».
«Marie Claire Україна» залишив шефредактор
«Marie Claire Україна» залишив шефредактор

Костянтин Путіленко залишив посаду шефредактора видання «Marie Claire Україна». Про це він написав 7 липня на своїй сторінці в Facebook.

Він пропрацював у виданні дев’ять років. «Я залишаюся вірним переконання, що якістю й професіоналізмом не можна жертвувати за жодних обставин. Героїні Marie Claire – це жінки, що випереджають свій час і реально змінюють світ. Сподіваюся, що нова команда буде керуватися такими ж принципами. Вірю, що журналіст завжди повинен залишатися чесним перед читачем і самим собою», – сказав пан Путиленко.

«Детектор медіа» звернувся до Костянтина Путіленко за коментарем.

Костянтин Путіленко працює у видавничому бізнесі з 2004 року. У 2011 році він прийшов у «Marie Claire Україна» на посаду фоторедактора та перекладача, потім став заступником головного редактора / редактора відділу «Краса та здоров’я».

1 січня 2017 року пан Путіленко став головним редактором журналу «Marie Claire Україна». На цій посаді він замінив Олену Дружиніну, яка залишила компанію після восьми років роботи.

Фото: Костянтин Путиленко / Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1312
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду