З життя пішла головна продюсерка ТСН Олена Несміян

З життя пішла головна продюсерка ТСН Олена Несміян

19 Червня 2020
17409

З життя пішла головна продюсерка ТСН Олена Несміян

17409
Олена Несміян була однією з випускових редакторів першого ефіру ТСН, у 2005-2006 роках була головною редакторкою програми.
З життя пішла головна продюсерка ТСН Олена Несміян
З життя пішла головна продюсерка ТСН Олена Несміян

Головна продюсерка програми ТСН Олена Несміян померла 19 червня 2020 року після хвороби, з якою вона боролася два місяці. Про це повідомив директор інформаційного мовлення «1+1 медіа» Сергій Попов на своїй сторінці в Facebook.

«Не стало Олени Несміян. Хвороба виявилася занадто стрімкою, занадто жорстокою. Вона боролася останні два місяці, але не змогла її перемогти. Вона врятувала тисячі життів, але не змогла вберегти себе», – написав він.

Вона почала працювати в ТСН у 1997 році. «Важливість настанов Олени своїй команді важко переоцінити, і вона по праву є справжньою "мамою ТСН", якій не потрібна була публічність та заслужена слава», – повідомляє пресслужба «1+1 медіа».  

Про дату, місце та час прощання з Оленою Несміян медіагрупа повідомить додатково.

«Детектор медіа» висловлює всім рідним і близьким Олени Несміян щирі співчуття.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17409
Читайте також
26.05.2020 23:04
«Детектор медіа»
3 378
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду