«1+1» зібрав 2 млн грн під час благодійного марафону

«1+1» зібрав 2 млн грн під час благодійного марафону

12 Травня 2020
2594

«1+1» зібрав 2 млн грн під час благодійного марафону

2594
Зібрані кошти підуть на закупівлю засобів індивідуального захисту для медиків.
«1+1» зібрав 2 млн грн під час благодійного марафону
«1+1» зібрав 2 млн грн під час благодійного марафону

Телеканал «1+1» зібрав понад 2 мільйона гривень  під час благодійного марафону «Ти не один». Про це повідомляє пресслужба каналу. 

Благодійний марафон «Ти не один» стартував на каналі «1+1» з онлайн-концерту за участю зірок українського шоу-бізнесу, які долучилися до ініціативи та співали зі своїх домівок для глядачів. Протягом тижня, з 3 по 8 травня включно, глядачі каналу могли долучитися до благодійності, надіславши смс-повідомлення зі словами підтримки для лікарів. Вартість повідомлення ставала доброчинним внеском у марафон.

За отримані кошти придбають засоби індивідуального захисту для медиків, які рятують життя хворим на COVID-19 - респіратори, захисні костюми, рукавички та інше устаткування.

Станом на сьогодні каналу вдалося зібрати 2 011 210 гривень. Серед них загальна сума внеску від телеканалу «1+1» і партнерів складає 1 246 143 гривень; кошти, зібрані від смс-повідомлень абонентів Київстар, Vodafone та Lifecell  622 360 грн; платформа Українська біржа благодійності - 142 707 грн.

Вже розпочато процес закупівлі засобів індивідуального захисту для українських лікарів - придбали 3 400 захисних  костюмів, кожний з яких має відповідний сертифікат європейського зразку. Також відомий перелік міст та медичних закладів, які найбільше потребують допомоги – це медичні заклади  Кременчука, Івано-Франківська, Рівне, Сарни, Харкова, Хмельницького, Києва, Миколаїва, Боярки, Кропивницького, Ужгорода, Прилук, Львова, Черкас, Тернополя та волинські лікарні. Наразі медичні заклади цих міст потребують допомоги - саме туди їдуть костюми. 

На решту виручених коштів будуть придбані респіратори, захисні рукавички та інші засоби індивідуального захисту для медичних працівників. Незабаром організатори відзвітують про розподіл усіх виручених коштів на локації, яким буде надана допомога, слідкуйте за матеріалами прес-служби.

Нагадаємо, під час випуску суперфіналу десятого сезону «Голосу країни» зібрали 627 407 гривень.

Фото: Пресслужба «1+1»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2594
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду