На Донбасі бойовики обстріляли авто телеканалу «Україна»

На Донбасі бойовики обстріляли авто телеканалу «Україна»

7 Квітня 2020
2223

На Донбасі бойовики обстріляли авто телеканалу «Україна»

2223
У Донецькій області 7 квітня бойовики обстріляли автомобіль із знімальною групою телеканалу «Україна».
На Донбасі бойовики обстріляли авто телеканалу «Україна»
На Донбасі бойовики обстріляли авто телеканалу «Україна»

Про це написав журналіст Олександр Махов на своїй сторінці в Facebook.

У авто перебували четверо осіб – журналіст Олександр Махов, оператор Олександр Хлинін, водій Сергій Ковтунов та пресофіцерка 28-мої окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу Аліна Демченко. Унаслідок інциденту ніхто не постраждав. Вони одразу укрилися в бліндажі.

«Цілеспрямовано цілили саме в автомобіль. Так, як обстріл відбувся саме в той момент, коли машина зупинилась у спеціальному місці неподалік позиції. Автомобіль цивільний, брендований. Окупанти скинули снаряд з безпілотника, який впав в метрі від автомобіля телеканалу. Снаряд розлетівся на кілька дрібних осколків. Осколок пробив наскрізь бокове скло автомобіля. Кілька інших осколків влучили в кузов», – повідомив пан Махов.

28-ма ОМБр утримує позиції в районі міста Красногорівка Донецької області.

Нагадаємо, 9 липня 2019 року в Південному Донецької області під обстріл з боку незаконних збройних формувань потрапила знімальна група 24 каналу.

Фото: Олександр Махов / Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2223
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду