Міністеркою культури може стати Світлана Долеско - ЗМІ

Міністеркою культури може стати Світлана Долеско - ЗМІ

28 Березня 2020
7252
28 Березня 2020
18:20

Міністеркою культури може стати Світлана Долеско - ЗМІ

7252
Наразі вона обіймає посаду генеральної директорки Центру української культури та мистецтва.
Міністеркою культури може стати Світлана Долеско - ЗМІ
Міністеркою культури може стати Світлана Долеско - ЗМІ

Про ймовірне призначення пише «РБК-Україна» з посиланням на власні джерела з парламентської фракції «Слуга народу».

За інформацією видання, затвердити кандидатури голови Міністерства культури та інформаційної політики України, а також нових очільників Міністерства охорони здоров'я та Міністерства енергетики можуть вже 30 березня, на позачерговому засіданні парламенту.

Зокрема, крісло міністра культури може зайняти генеральна директорка Центру української культури та мистецтва Світлана Долеско.

Джерела видання уточнили, що остаточно кандидатури нових міністрів повинні бути представлені перед позачерговим засіданням Ради, а на зборах фракції з президентом 27 березня прізвища не обговорювались.

Сама Світлана Долеско описує себе як «громадську діячку, мистецтвознавця, майстриню, засновницю Центру української культури та мистецтва». Центр вона заснувала у 2005 році.

Також Світлана Долеско є однією з власниць ТОВ «Докас», яке займається будівельною діяльністю. Про те, як ця фірма через суд отримала дозвіл будувати житлову будівлю під стінами Софії Київської, детально розповідали «Наші гроші».

Зараз обов'язки міністра культури тимчасово виконує Світлана Фоменко.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7252
Читайте також
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Гєна
1487 дн. тому
Якщо її фірма досі не побудувала житловий будинок під стінами Софії, то це -- неподобство! Якби хмарочос все ж таки звели, то це означало б, що майбутня міністерка хоче бути якнайближче до духовності та культури!
Микола
1487 дн. тому
Немає в українській мові слова міністерка!!! В якій школі Ви навчалися??? За таких бовдурів і паплюжиться наша мова! Є міністр!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду