Пішла з життя Ірина Бекешкіна (Доповнено)

Пішла з життя Ірина Бекешкіна (Доповнено)

21 Березня 2020
12910
21 Березня 2020
10:31

Пішла з життя Ірина Бекешкіна (Доповнено)

12910
Передчасно пішла з життя Ірина Бекешкіна – відома українська соціологиня, директорка Фонду «Демократичні ініціативи» імені Ілька Кучеріва, членкиня правління ГО «Детектор медіа», старша наукова співробітниця Інституту соціології НАН України.
Пішла з життя Ірина Бекешкіна (Доповнено)
Пішла з життя Ірина Бекешкіна (Доповнено)

Про її смерть повідомили в Фонді «Демократичні ініціативи» імені Кучеріва.

«Ірина Бекешкіна була символом об’єктивної української соціології, зробила вагомий внесок у розбудову демократії та громадянського суспільства, до останнього дня була з нами і проводила опитування, заходи, була переповнена новими ідеями та планами. Для нас це дуже велика втрата, яку важко прийняти й усвідомити», - зазначили у фонді.

Виконавча директорка фонду «Демократичні ініціативи» Світлана Барбелюк у коментарі «ДМ» повідомила, що пані Ірина померла вчора, остаточний діагноз буде відомо 23 березня. Тоді ж повідомлять про час та місце похорону.

За словами колег пані Ірини, публічного прощання, скоріш за все, в умовах карантину не буде.

Ірині Бекешкіній було 68 років. 

Вона працювала науковою редакторкою журналу «Філософська думка», молодшою і старшою науковою співробітницею Інституту філософії АН УРСР. З 1991 року — науковою співробітницею Інституту соціології НАН України.

У фонді «Демократичні ініціативи» ім. Ілька Кучеріва пані Ірина працювала з 1996 року. Стала авторкою понад 100 наукових робіт.

Багато років вона входила до списку 100 найвпливовіших жінок України за версією журналу «Фокус»

Команда «Детектора медіа» в глибокій скорботі. Пані Ірина була для нас взірцем професійності, чесності та мужнього відстоювання демократичних цінностей. Як член нашого правління пані Ірина докладала багато зусиль для розвитку нашої організації.

Висловлюємо співчуття рідним і близьким пані Ірини. Світла пам’ять!

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12910
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду