Антон Середа став новим ведучим на NewsOne

Антон Середа став новим ведучим на NewsOne

16 Березня 2020
3910
16 Березня 2020
14:15

Антон Середа став новим ведучим на NewsOne

3910
Антон Середа з 17 березня почне працювати разом з ведучою прямих ефірів і медичного проєкту «Політика здоров'я» на телеканалі NewsOne – Ланою Шевчук. Про це повідомляє пресслужба каналу.
Антон Середа став новим ведучим на NewsOne
Антон Середа став новим ведучим на NewsOne

Антон Середа був ведучим програми «Квадратний метр» на «Інтері», передачі «Недільний офіс» на Новому каналі, прямих ефірів на телеканалі «112 Україна» і ранкового шоу «Доброго ранку, країно», яке виходить на каналі UA:Перший. Він також працював актором і сценаристом.

Пан Середа закінчив Сумський державний педагогічний університет імені А. С. Макаренка. Спершу вів ефіри на радіо, потім почав пробувати себе на ранкових проєктах загальнонаціональних телеканалів.

Нагадаємо, 10 січня 2020 року до команди телеканалу NewsOne долучився ведучий ранкових ефірів Роман Гах.

Фото: NewsOne

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3910
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду