Яна Холодна йде з посади керівниці пресцентру Міноборони (ДОПОВНЕНО)

Яна Холодна йде з посади керівниці пресцентру Міноборони (ДОПОВНЕНО)

10 Лютого 2020
7664

Яна Холодна йде з посади керівниці пресцентру Міноборони (ДОПОВНЕНО)

7664
Керівниця Управління комунікації та преси Міністерства оборони України Яна Ісламова (Холодна) йде з посади.
Яна Холодна йде з посади керівниці пресцентру Міноборони (ДОПОВНЕНО)
Яна Холодна йде з посади керівниці пресцентру Міноборони (ДОПОВНЕНО)

Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook.

Яна Холодна уточнила, що 7 лютого був фактично її останній робочій день на посаді та в МОУ загалом. «З понеділка відпустка, потім звільнення», – додала вона.

Причин звільнення вона не назвала. «Мені вже не 20, але я залишаю кар’єру військової, знімаю погони, йду з посади. Останнім часом обставини складалися так, що я більше не бачу сенсу лишатися тут», – повідомила вона.

У коментарі «Детектору медіа» Яна Холодна розповіла, що наразі немає конкретних пропозицій, але планує продовжити роботу в медіасфері, яка була б пов’язана зі Збройними силами або з ветеранами. «Зараз поки думаю, що це могло б бути. Я розумію, що отримала хороший досвід за цей час (п’ять років, – ДМ). Власне, є певні напрацювання, тому не хотілося б кидати цю тему. Принаймні, до остаточної нашої перемоги над ворогом», – пояснила вона.

Про причини звільнення з МОУ Яна Холодна говорити відмовилася: «Я в своєму пості написала, що більше не бачу сенсу залишатися в Міністерстві оборони України. Більше, на даний момент, сказати не можу. Власне, і не буде, напевно. Це мої особисті причини. По собі залишаю великий хороший колектив Центральної радіостудії – це редакція першої військової радіостанції "Армія FM", це редакція Військового телебачення. Це те, чим я займалася останні п’ять років. Я вважаю, що це моє найбільше досягнення, тому мені не соромно покидати стіни Збройних сил України та йти займатися іншими справами».

Нагадаємо, 22 листопада 2019 року стало відомо, що Яну Ісламову (Холодну) призначили на посаду начальниці Управління комунікації та преси Міністерства оборони України. Раніше вона була керівницею військового радіо «Армія FM» і «Військового телебачення України».

Фото: Яна Холодна / Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7664
Читайте також
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Valeria
1526 дн. тому
Незамінних в армії немає и не повинно бути.
Митько
1526 дн. тому
Умнейшая женщина, наверное, лет 20 лет прослужила в разных частях ВС УКраины, огромный опыт, а не смогли удержать...Нет больше в украинской армии столь уважаемых и достойных Как же жить дальше?.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду