Суд не задовольнив позов Пашинського до НВ

Суд не задовольнив позов Пашинського до НВ

21 Січня 2020
3160

Суд не задовольнив позов Пашинського до НВ

3160
Подільський районний суд не задовольнив позов колишнього народного депутата Сергія Пашинського проти про захист честі, гідності та спростування недостовірної інформації проти ТОВ «Видавничий дім Медіа-ДК» (видання НВ).
Суд не задовольнив позов Пашинського до НВ
Суд не задовольнив позов Пашинського до НВ

Про це 21 січня повідомив журналіст НВ Іван Верстюк.

«Сьогодні Подільський районний суд поставив крапку в справі екснардепа Сергія Пашинського проти НВ та проти мене. Суд визнав, що правда на нашому боці. Пашинський вимагав спростування фактів про його причетність до корупційних оборудок в оборонному секторі. Він надіслав до редакції своє фото та статтю на чотирьох сторінках, де йшлося про "кремлівську гібридну війну" проти нього. Пашинський вимагав своє фото на обкладинці журналу, а всередині номеру – його статтю», – написав він.

Нагадаємо, у квітні 2018 року тоді ще голова комітету ВР з нацбезпеки та оборони Сергій Пашинський подав позов про захист честі, гідності та спростування недостовірної інформації проти ТОВ «Видавничий дім Медіа-ДК».

Раніше головред журналу «Новое время» Віталій Сич на своїй сторінці в Facebook розповів, що до нього в офіс без попередження і попередньої домовленості прийшли адвокати нардепа Сергія Пашинського для «врегулювання» питань, що виникли у фігурантів журналістського розслідування про держзамовлення для військово-промислового комплексу.

Тоді ж концерн «Укроборонпром» збирався судитися із журналістами видання «Новое Время» через публікацію про зловживання в оборонній сфері. 

На фото Сергій Пашинський

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3160
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
тоня
1549 дн. тому
ЧЕСТЬ І ГІДНІСТЬ СВОЮ ЗАХИСТИТИ В СУДІ....ВІН НЕ ЗНАЄ ЩО ЦЕ...ЙОГО ПРАЦЯ ПОКАЗУЄ РЕЗУЛЬТАТ ЯКИЙ ВІН"ПАТРІОТ"...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду