detector.media
21.01.2020 15:32
Суд не задовольнив позов Пашинського до НВ
Суд не задовольнив позов Пашинського до НВ
Подільський районний суд не задовольнив позов колишнього народного депутата Сергія Пашинського проти про захист честі, гідності та спростування недостовірної інформації проти ТОВ «Видавничий дім Медіа-ДК» (видання НВ).

Про це 21 січня повідомив журналіст НВ Іван Верстюк.

«Сьогодні Подільський районний суд поставив крапку в справі екснардепа Сергія Пашинського проти НВ та проти мене. Суд визнав, що правда на нашому боці. Пашинський вимагав спростування фактів про його причетність до корупційних оборудок в оборонному секторі. Він надіслав до редакції своє фото та статтю на чотирьох сторінках, де йшлося про "кремлівську гібридну війну" проти нього. Пашинський вимагав своє фото на обкладинці журналу, а всередині номеру – його статтю», – написав він.

Нагадаємо, у квітні 2018 року тоді ще голова комітету ВР з нацбезпеки та оборони Сергій Пашинський подав позов про захист честі, гідності та спростування недостовірної інформації проти ТОВ «Видавничий дім Медіа-ДК».

Раніше головред журналу «Новое время» Віталій Сич на своїй сторінці в Facebook розповів, що до нього в офіс без попередження і попередньої домовленості прийшли адвокати нардепа Сергія Пашинського для «врегулювання» питань, що виникли у фігурантів журналістського розслідування про держзамовлення для військово-промислового комплексу.

Тоді ж концерн «Укроборонпром» збирався судитися із журналістами видання «Новое Время» через публікацію про зловживання в оборонній сфері. 

На фото Сергій Пашинський

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY