detector.media
09.11.2019 14:13
Світлана Заліщук стала штатним радником прем'єр-міністра
Світлана Заліщук стала штатним радником прем'єр-міністра
Колишня журналістка, ексдепутатка Верховної Ради України Світлана Залищук повідомила, що з 8 листопада почала працювати в Кабінеті міністрів України.

Про це вона написала 9 листопада у Facebook.

«Новий етап. З учорашнього дня офіційно працюю штатним радником Прем’єр-міністра України з питань зовнішньої політики. З Олексієм Гончаруком ми товаришували з домайданних часів. Останні три тижні ми встигли попрацювати разом і провести з десяток міжнародних двосторонок», - йдеться в дописі Світлани Заліщук.

Вона зазначила, що в команді прем'єра відповідатиме за підготовку його міжнародних зустрічей та міжнародних візитів у координації з МЗС та віце-прем'єром Дмитром Кулебою.

«Моїми головними kpi будуть успішні контакти голови Уряду зі своїми візаві, міжнародними фінансовими інституціями та дипломатами, створення позитивних передумов для розвитку міжнародної співпраці України, допомога в привабленні інвестицій, сприяння ефективнішому економічному співробітництву між державами. Окремо виділю боротьбу за наше європейське майбутнє та енергетичну безпеку», - зазначила пані Світлана.

Нагадаємо, у 2014 році вона стала народною депутаткою за списком партії «Блок Петра Порошенка».

На позачергових парламентських виборах у 2019 році Світлана Заліщук висувалася по 199 округу у Черкаській області, але програла і не потрапила до Верховної Ради.

Фото: facebook.com/svitlana.zalishchuk

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY